🥳 Využijte extra slevu 10 % s kódem VELIKONOCE10, platí i na již zlevněné zboží, pouze do 1.4.2024 🥳

Top značky

Top značky

Top značky

Karpos

Italská outdoorová značka Karpos vznikla v roce 2007 jako dítě v rodině úspěšných sportovních značek Sportful nebo Castelli. Dnes je Karpos jedním z předních výrobců oblečení pro skialpinisty, horolezce, milovníky trekkingu, trailového běhu a horských kol. Karpos je značka mistrů světa – a jako vítězové se v tomto příjemném, funkčním a překrásném oblečení budete cítit i vy.

Zakladatelé Karposu byli první, kdo přišel ve sportovním oblečení se strečovými materiály a dnes jsou pověstní tím, že pečlivě a inovativně pracují s různými vrstvami, zateplováním a funknčími materiály jako Gore-tex, Polartec, Pertex, Primaloft nebo Cordura. Mezi nejvyhledávanější patří membránové kalhoty a bundy Karpos. V nabídce Karpos najdete také funkční sukně, rukavice, čepice, čelenky a další doplňky, na které se v horách budete moci spolehnout.

Historie značky spadá až do roku 1946, kdy Olindo a Irma Cremonesovi založili v městečku Fonzaso na úpatí Dolomit přádelnu na výrobu vlněné příze.

V roce 1972 se Giordano Cremonese, syn zakladatelů a velký sportovní nadšenec, zúčastnil svého prvního závodu v běhu na lyžích Marcialonga. Na sobě měl revoluční oblečení vyrobené ze strečových tkanin, které umožnily dříve netušenou volnost pohybu. To byl začátek nové značky sportovního pleteného oblečení Sportful, která dnes obléká cyklistické profesionální týmy a jezdce včetně Petera Sagana.

V roce 2003 přibyla prestižní značka cyklistického olečení Castelli a zanedlouho Cremonese přišel s projektem outdoorového oblečení Karpos.

Když značka vznikala kolem party mladých lidí, bylo těžké uvěřit, že budou jednou schopni konkurovat legendám v oboru. Ale podařilo se - Karpos se z malého města na úpatí Dolomit prosadil do velkého světa.

Pro zadaná kritéria nebyly nalezeny žádné výsledky.
Celkem 124 položek

Založte si Endorphin pas a získejte přístup ke slevám, odměnám a výjimečným službám.