Top značky

Top značky

Top značky

SCOTT

Inovace, technologie, design – to jsou hlavní hodnoty ikonické značky SCOTT, která díky inovativnímu přístupu změnila svět sportu. Endorphin Republic je autorizovaným prodejcem značky SCOTT a díky tomu v naší nabídce naleznete nejširší výběr kol SCOTT, elektrokol i lyží SCOTT, které se nezaleknou žádného terénu. U nás také najdete nejucelenější nabídku cyklooblečení SCOTT, lyžařského a skialpového vybavení SCOTT. Se svým kolem tak můžete na jednom místě sladit jak cyklistický dres a kalhoty, tak boty na kolo či helmu na kolo. SCOTT šlape i do běhu a na základě desítky let výzkumu vyvíjí špičkové běžecké boty. Na našich prodejnách tak najdete jak mnoha horskými závody prověřené trailové běžecké boty SCOTT, tak i inovativní silniční boty s karbonovou výstuží. Vedle kvalitního vybavení této původně americké, která dnes vyvíjí ve Švýcarsku, v Endorphin Republic provádíme garanční i pravidelný špičkový servis kol od SCOTTu. Chtějte kvalitu, žádejte SCOTT.

O tom, že inovace nejsou pro SCOTT jen další “buzzword” nás značka přesvědčuje už od začátku své existence. Její zakladatel, americký závodník na lyžích a talentovaný konstruktér Ed Scott, již v roce 1958 změnil svět lyžování, když vynalezl první kónickou hliníkovou holi. Ta okamžitě nahradila své předchůdce, tedy bambusovou a ocelovou lyžařskou hůlku.

V roce 1989 nenastal převrat jen v historii naší republiky, ale také v oblasti cyklistiky, když SCOTT představil zásadní inovaci - aerodynamická řídítka. Díky nim ještě týž rok zvítězil na Tour de France američan Greg Lemond.

Následovaly inovace SCOTTu v oblasti tlumení kol, použitých materiálů na rámy kol i v oblasti svrchního lyžařského oblečení.

To, že se na kvalitu SCOTTu můžete spolehnout potvrzuje i úspěšná mnohaletá spolupráce s takovými hvězdami jako jsou legendární bikeři Nino Schurter, Thomas Frischknecht nebo Kate Courtney. Lyžařská helma SCOTT zdobila v nejúspěšnějších letech i mistryni světa Šárku Strachovou (Záhrobskou).

Dnes SCOTT přemýšlí o budoucnosti nejen na poli produktovém, ale i z hlediska udržitelnosti. Proto až 60 % oblečení SCOTT je vyrobeno z recyklovaných nebo recyklovatelných materiálů. Produkty SCOTTu označené re-source navíc nesmí obsahovat trvanlivou vodoodpudivost na bázi PFC.

Pro zadaná kritéria nebyly nalezeny žádné výsledky.
Celkem 2996 položek

Založte si Endorphin pas a získejte přístup ke slevám, odměnám a výjimečným službám.